Reklamy.....!:)) Příjem Sb....!:) Hodnotím blogy tu...! Slovní fotbal tady!


Hodnocení pro GaBuŠ

24. prosince 2010 v 8:47 | PinkMuffin |  Hodnotím...
Hodnocení pro GaBuŠ


První dojem - 9/10
Články - 9/10 píšeš tak akorát xD a většinou dáváš fotky
Přehlednost rubrik - 10/10 
Celkem - 9/10 :))


* můžeš kopírovat:)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Klikni!

cvak...

Komentáře

1 GaBuŠ xD GaBuŠ xD | Web | 24. prosince 2010 v 20:18 | Reagovat

kuju =)

2 Gerard Lena XoXo Gerard Lena XoXo | Web | 25. prosince 2010 v 13:38 | Reagovat

pěkné

3 Betynka Betynka | Web | 26. prosince 2010 v 21:10 | Reagovat

hezký, hezký. Tak co dostala si něco super na lyžák? Já jo, hooodnhě věcí :)

4 Baruš Baruš | Web | 27. prosince 2010 v 16:23 | Reagovat

já bych to napsala k tý přihlášce nebo k mímu hodnocení :D jenže to nevím, jestli bys to našla :D no jinak.. :D

já jsem chtěla hodnotit blog (od tebe) no a jak jsi mi ho ohodnotila a já jsem pak napsala že si ho dám na blog zítra(27.11.) no tak já jsem na to zapoměla :D ale totálně a dneska jsem chtěla psát znova že ho chci ohodnotit, už jsem fakt dement xD

5 Baruš Baruš | Web | 27. prosince 2010 v 16:24 | Reagovat

a pak zjistím,žes mi ho už hodnotila a já o tom vím xD

6 Betynka Betynka | Web | 28. prosince 2010 v 14:34 | Reagovat

u mě na blogu je bleskovka8, tak se koukni :)

7 Verča & Terča Verča & Terča | Web | 29. prosince 2010 v 17:48 | Reagovat

;)

8 miley-smileynka miley-smileynka | Web | 30. prosince 2010 v 9:01 | Reagovat

prosím přihlas se:http://miley-smileynka.blog.cz/1012/sono promiň za reklamu

9 Betynka Betynka | Web | 30. prosince 2010 v 17:11 | Reagovat

ahojky, jak se máš? přidej nějaký ten článeček ať je co číst =)

10 Barush Barush | Web | 31. prosince 2010 v 3:49 | Reagovat

no hele je to tady, žádný nový články jsi nepřidala a to mě jako SERE xD ale asi s tím nic neudělám :( no nic.. přeju ti hodně štěstí do New Year :) hlavně si od nikoho nic nepučuj :D

11 miley-smileynka miley-smileynka | Web | 31. prosince 2010 v 10:34 | Reagovat

http://miley-smileynka.blog.cz/1012/sono-kolo
tak něco udělej a pak ni to pošli podrobnosti na blogu

12 Betynka Betynka | Web | 1. ledna 2011 v 11:58 | Reagovat

Ahojky moji ♥SB! Jak sis užila Silvestr! Já dnes spala asi jenom 5 hodin =) Doufám že sis to užila na plný pecky a přeju ti vše nej do nového roku!

13 Gerard Lena XoXo Gerard Lena XoXo | Web | 2. ledna 2011 v 16:06 | Reagovat

hojky,já jen že obíhám xD

14 Betynka Betynka | Web | 3. ledna 2011 v 19:13 | Reagovat

Ahojky SB! Jak si užíváš první dny nového roku 2O11? Já Super až na to že sem dostala 3 z Zemáku za slepou mapu :( a jinak good :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama